Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Een strak geschilderd interieur

Thuiskomen in een goed en strak geschilderd interieur in de kleur die bij uw persoonlijke levensstijl past, dat is pas écht fijn! En draagt zeker bij aan een optimaal woongenot in Bunde. Laat daarom een schilder komen voor het schilderen van uw interieur. Door de juiste materialen zorgvuldig aan te brengen, zorg ik voor strakke wanden, deuren en kozijnen die ook nog eens vlekbestendig zijn. En mocht u besluiten te verhuizen, dan profiteert u hier ook van, want vakkundig schilderwerk zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand bij verkoop een hogere prijs oplevert.

Buitenschilderwerk waar u lang van geniet

Ook door uw exterieur te laten schilderen in Bunde door een vakkundige schilder, verhoogt u de waarde van uw woning of bedrijfspand. En dat niet alleen, het ziet er ook nog eens veel fraaier uit. Uw buitenschilderwerk heeft veel te verduren en wordt daardoor na verloop van tijd minder mooi. Ik zorg ervoor dat uw exterieur er weer goed uit komt te zien en dankzij mijn duurzame buitenschilderwerk kunt u hier ook nog eens jarenlang van genieten!

Schilder nodig in Bunde? Neem contact met mij op

Ik schilder in Bunde uw interieur, exterieur en verricht onderhoud en restauraties. Met al uw schilderwerk kunt u bij mij terecht. Neem gerust contact met mij op om, geheel vrijblijvend, een afspraak te maken. Bel naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Ook dan kunt u bij bellen of mailen. Ik adviseer u graag over de beste oplossing.