Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Goed, strak binnenschilderwerk

Voor een mooi geschilderd interieur in Eisden, schakelt u een schilder in. Ik lever strakke wanden, deuren en kozijnen die ook nog eens vlekbestendig zijn. En in de kleur die past bij uw persoonlijke levensstijl! Goed en strak schilderwerk verhoogt het optimale woongenot. Hierdoor kunt u pas écht fijn thuiskomen. Wilt u verhuizen? Ook dan biedt het uitkomst om een schilder te laten komen die de juiste materialen zorgvuldig aanbrengt. Want door mijn vakkundige schilderwerk levert uw woning, of bedrijfspand, bij verkoop een hogere prijs op.

Uw pand van buiten laten schilderen

Wie wil verhuizen, kan zijn of haar exterieur ook beter direct laten schilderen door een schilder. Waarom? Omdat een goed onderhouden exterieur ook de waarde van een woning of bedrijfspand in Eisden verhoogt. En het ziet er natuurlijk ook een stuk fraaier uit. Door mij uw exterieur te laten schilderen, profiteert u van duurzaam buitenschilderwerk dat nog jarenlang meegaat.

Schilder in Eisden nodig? Bel Ger van Glabbeeck

Wilt u uw interieur en/of exterieur vakkundig laten schilderen door een schilder in Eisden te laten komen? Maak een afspraak met Ger van Glabbeeck! Dé schilder voor binnen- en buitenschilderwerk, maar ook voor onderhoud of renovaties. Bel naar naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem ook dan gerust contact op. Ik adviseer u graag over de beste oplossing.