Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Binnenschilderwerk door een vakkundige schilder

Ik schilder in Hoensbroek uw interieur om uw woning of bedrijfspand te voorzien van strakke wanden, deuren en kozijnen die ook nog eens vlekbestendig zijn. Door de juiste materialen zorgvuldig aan te brengen, lever ik altijd een goed resultaat waar u nog lang van kunt genieten. Mijn schilderwerk is goed, strak en in de kleur die past bij uw persoonlijke levensstijl. Dat wordt fijn thuiskomen! Een mooi geschilderd interieur draagt zeker bij aan uw woongenot. Wilt u verhuizen? Dan levert uw woning of bedrijfspand met vakkundig schilderwerk een hogere prijs op.

Weer een fraai exterieur

Om de waarde van uw woning of bedrijfspand in Hoensbroek te verhogen voor verkoop, is het ook belangrijk dat u uw exterieur goed onderhoudt. Ook hiervoor kunt u een schilder laten komen. Ik zorg er met mijn duurzame buitenschilderwerk voor dat uw exterieur er weer mooi uit komt te zien en dat u er nog lang van kunt genieten.

Neem direct contact op

Wilt u uw schilderwerk graag laten doen door een professionele schilder? In Hoensbroek staat Ger van Glabbeeck voor u klaar! Maak een afspraak met mij door te bellen naar 06 – 29 14 59 94 of een e-mail te sturen naar info@gervanglabbeeck.nl voor het schilderen van uw interieur of exterieur, maar ook voor onderhoud of restauratie. Ik adviseer u graag over de beste oplossing. Uiteraard geheel vrijblijvend.