Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Schilder voor binnen

Weet u wat pas écht fijn thuiskomen is? Als uw interieur voorzien is van goed en strak schilderwerk in de kleur die perfect past bij uw persoonlijke levensstijl. Strakke wanden, deuren en kozijnen die ook nog eens vlekbestendig zijn. Dat ziet er toch prachtig uit! Dit draagt zeker bij aan een optimaal woongenot. Ik breng de juiste materialen zeer zorgvuldig aan, waardoor u nog jarenlang van het schilderwerk kunt genieten. Besluit u te verhuizen? Dan biedt het u ook een voordeel als u uw interieur heeft laten schilderen door een schilder in Maastricht, want een woning of bedrijfspand met vakkundig schilderwerk levert een hogere prijs op bij verkoop.

Schilder voor buiten

Als u uw woning of bedrijfspand wilt verkopen, kunt u beter ook direct uw exterieur laten schilderen door een schilder in Maastricht. Want een goed onderhouden exterieur verhoogt ook de waarde van een pand. Bovendien ziet het er ook nog eens een stuk mooier uit. Dankzij mijn duurzame buitenschilderwerk kunt u nog lang van uw nieuw geschilderde exterieur genieten.

Schilder in Maastricht nodig? Neem contact op

Wie zijn of haar interieur of exterieur wil laten schilderen door een schilder in Maastricht, is bij Ger van Glabbeeck aan het juiste adres. Ook voor onderhoud en restauraties! Bel naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl om, natuurlijk geheel vrijblijvend, een afspraak te maken. Ik adviseer u graag over de beste oplossing.