Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Schilder voor een strak geschilderd interieur in Meerssen

Wie wil er nu niet thuiskomen in een woning in Meerssen met strakke wanden, deuren en kozijnen die ook nog eens vlekbestendig zijn? Dat zorgt toch voor een optimaal woongenot? Als ervaren schilder breng ik de juiste materialen zorgvuldig aan, waardoor ik altijd goed en strak schilderwerk aflever. En dat in de kleuren die passen bij uw persoonlijke levensstijl! Wilt u toch graag verhuizen? Dan biedt vakkundig schilderwerk u ook een voordeel, want uw woning of bedrijfspand levert dan een hogere prijs op bij verkoop.

Buitenschilderwerk waar u lang van geniet

Wie de waarde van zijn of haar woning wil laten stijgen voor de verkoop, heeft er ook baat bij om een schilder in Meerssen te laten komen voor het exterieur. Een goed onderhouden exterieur is hierbij namelijk ook belangrijk. Maar ook als u niet wilt verhuizen, zorgt een goed onderhouden exterieur ervoor dat uw woning er ook van buiten mooi uit ziet. Ik lever duurzaam schilderwerk waar u nog jarenlang van geniet.

Direct contact opnemen

Wilt u uw pand laten opknappen en hiervoor een schilder in Meerssen laten komen? Ger van Glabbeeck staat voor u klaar! Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk. En onderhoud of restauraties. Bel naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl om, geheel vrijblijvend, een afspraak met mij te maken. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem ook dan gerust contact met mij op. Ik adviseer u graag over de beste oplossing.