Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Schilder voor interieur

Laat uw interieur in Mheer schilderen door een ervaren schilder en u bent verzekerd van goed, strak, vlekbestendig schilderwerk in de kleuren die bij uw persoonlijke levensstijl passen. Door het zorgvuldig aanbrengen van de juiste materialen, zorg ik ervoor dat u jarenlang van strakke wanden, deuren en kozijnen kunt genieten. Dat wordt fijn thuiskomen! Een mooi geschilderd interieur zorgt voor een optimaal woongenot. Maar ook als u wilt verhuizen, mag vakkundig schilderwerk niet ontbreken. Dit zorgt er namelijk voor dat uw woning of bedrijfspand bij verkoop een hogere prijs oplevert.

Schilder voor exterieur

Uw woning of bedrijfspand stijgt ook in waarde als u uw exterieur goed onderhoudt. Ook daarvoor kunt u een schilder in Mheer laten komen. Ik lever altijd duurzaam buitenschilderwerk af. Dit gaat lang mee. Zo blijft uw exterieur er goed uit zien!

Neem contact op met Ger van Glabbeeck

Wilt u uw interieur of exterieur in Mheer laten schilderen door een schilder? Ger van Glabbeeck doet dit graag voor u! Maar ook voor onderhoud of een restauratie kunt u bij mij terecht. Maak een afspraak met mij door te bellen naar 06 – 29 14 59 94 of door mij een e-mail te sturen via info@gervanglabbeeck.nl. Ik adviseer u graag over de beste oplossing voor uw situatie. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.