Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Fijn thuiskomen in een strak geschilderd interieur

Strakke, wanden, deuren en kozijnen die ook nog eens vlekbestendig zijn. Dat lever ik. Door de juiste materialen zorgvuldig aan te brengen, verzeker ik u van strak en goed schilderwerk in Rothem. En dat die kleur past bij uw persoonlijke levensstijl! Dit verhoogt zeker het optimale woongenot en zorgt ervoor dat u pas écht fijn kunt thuiskomen. Kiest u ervoor om te verhuizen? Dan heeft vakkundig schilderwerk door een ervaren schilder ook een voordeel. Uw woning of bedrijfspand levert in dit geval namelijk een hogere prijs op bij verkoop.

Schilder voor duurzaam buitenschilderwerk

Als u verhuisplannen heeft, kunt u uw exterieur ook beter direct laten schilderen door een ervaren schilder. Een goed onderhouden exterieur verhoogt namelijk ook de waarde van uw woning of bedrijfspand in Rothem. Maar ook als u niet gaat verhuizen, is het aan te raden om op den duur uw exterieur weer te laten schilderen. Dankzij mijn duurzame buitenschilderwerk blijft uw pand er van buiten ook mooi uit zien. En dat oogt toch een stuk fraaier!

Neem contact met mij op

Heeft u een schilder in Rothem nodig? Neem contact op met Ger van Glabbeeck! Of u nu uw interieur of exterieur wilt laten schilderen, ik sta voor u klaar! Ook als uw schilderwerk toe is aan onderhoud of een restauratie. Bel naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl om een afspraak met mij te maken. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem ook dan gerust contact met mij op. Ik adviseer u graag over de beste oplossing. Uiteraard geheel vrijblijvend.