Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Uw pand van binnen laten schilderen

Goed en strak schilderwerk zorgt voor een optimaal woongenot. Het is pas écht fijn thuis komen als u kunt genieten van strakke wanden, deuren en kozijnen die ook nog eens vlekbestendig zijn. En die in de kleur zijn die past bij uw persoonlijke levensstijl. Om dit te realiseren, laat u uw interieur in Sittard schilderen door een vakkundige schilder. Door de juiste materialen zorgvuldig aan te brengen, verzeker ik u van een goed resultaat. Dat levert u ook een voordeel op als u gaat verhuizen, want een woning of bedrijfspand met vakkundig schilderwerk levert een hogere prijs op bij verkoop.

Uw pand van buiten laten schilderen

Een woning of bedrijfspand krijgt ook een hogere waarde als het exterieur goed onderhouden is. Ook dit kunt u aan een schilder overlaten. In Sittard lever ik duurzaam buitenschilderwerk af, waar u nog jarenlang van geniet. Uw pand zal er zo ook van buiten mooi uit blijven zien. En dat is natuurlijk waar het om gaat!

Direct contact opnemen met Ger van Glabbeeck

Wilt u voor het opknappen van uw pand een vakkundige schilder in Sittard laten komen? Ger van Glabbeeck staat voor u klaar! Of u nu uw interieur of uw exterieur wilt laten schilderen. Maar ook voor onderhoud of een restauratie. Bel naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl om, natuurlijk geheel vrijblijvend, een afspraak met mij te maken. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem ook dan gerust contact met mij op. Ik adviseer u graag over de beste oplossing.