Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Binnen schilderen

Binnen schilderen doe ik om uw woning of bedrijfspand in st Pieter Maastricht te voorzien van strakke wanden, deuren en kozijnen die ook nog eens vlekbestendig zijn. Ik breng de juiste materialen op zorgvuldige wijze aan, waardoor u nog lang van het schilderwerk kunt genieten. Strak en goed schilderwerk in de kleur die past bij uw persoonlijke levensstijl, dat zorgt ervoor dat u fijn kunt thuiskomen! Zo creëert u een optimaal woongenot! Gaat u verhuizen? Dan zorgt het vakkundige schilderwerk van een schilder ervoor dat uw woning of bedrijfspand bij verkoop een hogere prijs oplevert.

Buiten schilderen

Ook goed onderhouden buitenschilderwerk verhoogt de waarde van een pand. Laat dus ook een schilder in st Pieter Maastricht komen om uw exterieur te schilderen. Zo blijft uw pand er van buiten mooi uit zien. Ik lever duurzaam buitenschilderwerk waar u lang van kunt genieten.

Neem direct contact op met Ger van Glabbeeck

Wie zijn of haar schilderwerk in st Pieter Maastricht wil laten doen door een schilder, neemt contact op met Ger van Glabbeeck. Dé schilder voor uw interieur, exterieur, onderhoud en restauraties! Bel naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl om een afspraak te maken. Ik adviseer u graag over de beste oplossing. Uiteraard geheel vrijblijvend.