Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Binnenschilderwerk

Goed binnenschilderwerk zorgt ervoor dat u altijd fijn kunt thuiskomen. Strakke wanden, deuren en kozijnen die ook nog eens vlekbestendig zijn, dat ziet er toch hartstikke fraai uit? Door het zorgvuldig aanbrengen van de juiste materialen, zorg ik ervoor dat u lang van uw geschilderde interieur kunt genieten. Ik lever schilderwerk in kleuren die passen bij uw persoonlijke levensstijl. Dat zorgt voor een optimaal woongenot! En besluit u te gaan verhuizen? Ook dan profiteert u ervan als u een schildersbedrijf in Eisden langs heeft laten komen, want een woning of bedrijfspand met goed schilderwerk levert bij verkoop een hogere prijs op.

Buitenschilderwerk

Ook wanneer u het buitenschilderwerk goed onderhoudt, stijgt uw woning of bedrijfspand in waarde. Daarom is het ook belangrijk dat u een schildersbedrijf in Eisden laat komen voor het schilderen van uw exterieur. Ik lever altijd duurzaam buitenschilderwerk dat lang meegaat en waar u dus ook lang van kunt genieten. Door uw exterieur door mij te laten schilderen, blijft uw woning of bedrijfspand er ook van buiten mooi uitzien!

Neem contact op en maak een afspraak

Wie verzekerd wil zijn van kwalitatief goed schilderwerk, laat een schildersbedrijf in Eisden komen. Ger van Glabbeeck staat voor u klaar om uw interieur en exterieur te schilderen, maar ook voor onderhoud of een restauratie. Ik adviseer u graag over de beste oplossing. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met mij door te bellen naar 06 – 29 14 59 94 of mij een e-mail te sturen via info@gervanglabbeeck.nl.