Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Schilderen van het interieur

Wilt u jarenlang kunnen genieten van strakke wanden, deuren en kozijnen die ook nog eens vlekbestendig zijn? Laat het schilderen van uw interieur dan over aan een schildersbedrijf in Limburg. Door het zorgvuldig aanbrengen van de juiste materialen, lever ik goed en strak schilderwerk af in de kleur die past bij uw persoonlijke levensstijl. Dat wordt pas écht fijn thuiskomen en relaxen! En wilt u graag verhuizen? Ook dan is het verstandig om uw interieur te laten schilderen, want een woning of bedrijfspand met vakkundig schilderwerk levert bij verkoop een hogere prijs op.

Schilderen van het exterieur

Uw exterieur heeft flink wat te verduren. Het moet verschillende weersomstandigheden trotseren. Dat maakt dat het schilderwerk aangetast kan raken. Wilt u dat uw exterieur er weer goed uit komt te zien? Schakel dan een schildersbedrijf in Limburg in. Ik lever duurzaam buitenschilderwerk waar u lang van geniet. Een goed onderhouden exterieur verhoogt bovendien ook de waarde van uw pand. Dit is handig voor als u uw woning of bedrijfspand wilt verkopen.

Maak een afspraak met Ger van Glabbeeck

Wilt u een afspraak maken met een schildersbedrijf in Limburg voor het schilderen van uw interieur of exterieur? Of voor restauratie of onderhoud? Ger van Glabbeeck staat voor u klaar! Ik adviseer u graag over de beste oplossing. Bel naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl om een afspraak te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.