Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Interieur schilderen

Wilt u graag uw interieur laten schilderen in Sittard door een vakkundig schildersbedrijf? Ger staat voor u klaar! Door het zorgvuldig aanbrengen van de juiste materialen, zorg ik ervoor dat u jarenlang kunt genieten van strakke wanden, deuren en kozijnen die ook nog eens vlekbestendig zijn. Goed, strak schilderwerk in kleuren die passen bij uw persoonlijke levensstijl. Dat zorgt ervoor dat u pas écht fijn kunt thuiskomen en relaxen. En heeft u verhuisplannen? Uw woning of bedrijfspand levert met vakkundig schilderwerk bij verkoop een hoger bedrag op. Het is dus zeker aan te raden om hier een schildersbedrijf voor te laten komen.

Exterieur schilderen

Het exterieur van uw woning of bedrijfspand in Sittard heeft flink wat te verduren. Verschillende weersomstandigheden kunnen het schilderwerk aantasten. Om ervoor te zorgen dat uw exterieur er weer goed uit ziet, kunt u een schildersbedrijf inschakelen. Ik lever duurzaam buitenschilderwerk waar u lang van kunt genieten. En ook een goed onderhouden exterieur is bij de verkoop van een woning of bedrijfspand van groot belang, omdat ook dit de waarde van het pand verhoogd.

Maak een afspraak

Voor het laten schilderen van uw interieur of exterieur in Sittard gaat u naar schildersbedrijf Ger van Glabbeeck. Ook voor een restauratie of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand, kunt u bij mij terecht. Ik adviseer u graag over de beste oplossing. Bel naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl om, geheel vrijblijvend, een afspraak met mij te maken.