Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Laat uw interieur schilderen voor een optimaal wooncomfort

Een goed geschilderd interieur draagt bij aan een optimaal wooncomfort. Laat daarom een schildersbedrijf in Margraten langskomen om de juiste materialen zorgvuldig aan te laten brengen, zodat u nog jarenlang van uw strakke wanden, deuren en kozijnen kunt genieten. Strak schilderwerk dat ook nog eens vlekbestendig is en in de kleur die past bij uw persoonlijke levensstijl. Daar staat Ger van Glabbeeck voor garant. Wist u dat uw woning of bedrijfspand met vakkundig schilderwerk bij verkoop een hogere prijs oplevert? Laat mij dus ook uw interieur schilderen als u verhuisplannen heeft.

Duurzaam buitenschilderwerk waar u lang van geniet

Ook een goed onderhouden exterieur verhoogd de waarde van een pand. Houd hier rekening mee als u uw woning of bedrijfspand gaat verkopen. Het is dan slim om een schildersbedrijf in Margraten langs te laten komen om ervoor te zorgen dat uw interieur er weer goed uit ziet. Ik lever altijd duurzaam buitenschilderwerk waar u lang van geniet.

Bel en ik kom met mijn schildersbedrijf naar Margraten

Wilt u een schildersbedrijf in Margraten laten komen voor het schilderen van uw interieur of exterieur? Maak een afspraak met Ger van Glabbeeck! Bel naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl. Ook voor onderhoud of restauratie. Ik adviseer u graag over de beste oplossing. Uiteraard geheel vrijblijvend.