Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Voor het vakkundig schilderen van uw interieur

Wilt u fijn thuis kunnen komen in Meerssen? Daar draagt goed schilderwerk in de kleuren die passen bij uw persoonlijke levensstijl aan bij. Strakke wanden, deuren en kozijnen die ook nog eens vlekbestendig zijn, dat zorgt voor een optimaal woongenot! Door de juiste materialen zorgvuldig aan te brengen, zorg ik ervoor dat u jarenlang van het schilderwerk kunt genieten. Besluit u toch te gaan verhuizen? Dan zorgt vakkundig schilderwerk door een schildersbedrijf ervoor dat uw woning of bedrijfspand bij verkoop een hogere prijs oplevert!

Buitenschilderwerk waar u lang van geniet

De waarde van uw woning of bedrijfspand in Meerssen stijgt ook als u uw exterieur goed laat onderhouden door een schildersbedrijf. Daarvoor kunt u ook bij mij terecht. Ik lever duurzaam buitenschilderwerk dat lang meegaat. Zo ziet uw pand er van buiten ook weer goed uit!

Maak een afspraak

Wie er zeker van wil zijn dat het schilderen van zijn of haar interieur of exterieur goed gebeurd, kan het beste een schildersbedrijf in Meerssen laten komen. Ger van Glabbeeck staat voor u klaar. Ook voor een restauratie of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Bel naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl en maak een afspraak. Dit is geheel vrijblijvend. Ik adviseer u graag over de beste oplossing voor uw situatie.