Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Uw interieur laten schilderen

Wilt u graag goed, strak schilderwerk in kleuren die passen bij uw persoonlijke levensstijl? Zodat u jarenlang kunt genieten van strakke wanden, deuren en kozijnen? Die ook nog eens vlekbestendig zijn? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Door het zorgvuldig aanbrengen van de juiste materialen zorg ik ervoor dat uw interieur precies wordt zoals u dat wenst. Zo kunt u pas écht fijn thuiskomen en relaxen. Zou u graag uw woning in Mheer willen verkopen? Dan is het ook aan te raden om uw interieur te laten schilderen door een schildersbedrijf, want met vakkundig schilderwerk levert uw woning of bedrijfspand bij verkoop een hogere prijs op.

Uw exterieur laten schilderen

Is het exterieur van uw woning of bedrijfspand aangetast? Laat dan een schildersbedrijf in Mheer komen om het exterieur er weer goed uit te laten zien. Mijn buitenschilderwerk is duurzaam. U kunt er dus lang van genieten. Door uw exterieur goed te onderhouden, verhoogt u ook de waarde van uw pand. Dit is handig bij de verkoop van uw woning of bedrijfspand.

Maak een afspraak met Ger Van Glabbeeck – schildersbedrijf Mheer

Heeft u een schildersbedrijf nodig in Mheer voor het laten schilderen van uw interieur of exterieur? Of wilt u een restauratie of onderhoud laten uitvoeren? Maak een afspraak met Ger van Glabbeeck! Bel naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl. Ik adviseer u graag over de beste oplossing. Dit is geheel vrijblijvend.