Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Een strak geschilderd interieur

Wie wil er nu niet een goed geschilderd interieur? Zodat u nog lang van strakke wanden, deuren en kozijnen kunt genieten die ook nog eens vlekbestendig zijn? Om dat te realiseren, laat u een schildersbedrijf in Rothem langskomen om uw interieur te laten schilderen. Ik breng namelijk de juiste materialen aan op zorgvuldige wijze, zodat het schilderwerk jarenlang blijft zitten. Strak schilderwerk in de kleur die past bij uw persoonlijke levensstijl, dat lever ik af. Ook als u verhuisplannen heeft, kan ik uw interieur schilderen zodat uw woning of bedrijfspand bij verkoop een hogere prijs oplevert.

Goed onderhouden exterieur

Uw exterieur heeft veel te verduren. Het is dan ook niet gek dat na verloop van tijd het buitenschilderwerk er minder mooi uit ziet. Daarom lever ik duurzaam buitenschilderwerk waar u nog lang van kunt genieten in Rothem. Door mij langs te laten komen, zal uw exterieur er weer uitzien als nieuw. En voor de verkoop van een woning of bedrijfspand levert een goed onderhouden exterieur een hogere waarde van het pand op. Laat dus ook als u wilt verhuizen een schildersbedrijf uw exterieur schilderen.

Afspraak maken met Ger van Glabbeeck

Voor het vakkundig laten schilderen van uw interieur of exterieur laat u een schildersbedrijf in Rothem komen. Ger van Glabbeeck staat voor u klaar. Ook voor restauratie en onderhoud. Bel naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl om een afspraak te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Ik adviseer u graag over de beste oplossing.