Visie

Ger staat garant voor 35 jaar ervaring en vakmanschap.
U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies over de beste opties voor uw pand. Met een garantieplan leggen we samen de afspraken vast bij het opknappen en verfraaien van uw trots.

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

 • De juiste materialen
 • Goed, strak schilderwerk
 • Vlekbestendig
 • 35 jaar ervaring en vakmanschap

35 jaar ervaring en vakmanschap

Kies voor het beste onderhoud voor uw woning of bedrijfspand.

  Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

  Britt, Maastricht

  Ger houd zich goed aan afspraken en komt altijd optijd. afgeleverd werk is top.

  Joris, Mullenders

  Prettig iemand. Is vriendelijk, werkt netjes. We zijn heel tevreden over het resultaat! Voor herhaling vatbaar en een aanrader

  Kees, Grathem

  Ger heeft perfect werk afgeleverd. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt mee en geeft correct advies. Geeft zijn planning duidelijk aan en koppelt dit ook terug. Erg fijne samenwerking!

  Marijke , Nijswiller

  Mijnheer Van Glabbeeck is een professional, die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Hij werkt nauwkeurig, komt zijn afspraken uitstekend na, communiceert tijdig en plezierig, staat voor het werk dat hij aflevert, geeft goed advies en is punctueel. Wij raden hem zeker aan!

  Marjolein & Michel , Maastricht

Optimaal woongenot door uw interieur te laten schilderen

Het laten schilderen van uw interieur in Valkenburg draagt bij aan een optimaal woongenot. Goed schilderwerk in de kleur die past bij uw persoonlijke levensstijl, waardoor u nog lang kunt genieten van strakke wanden, deuren en kozijnen die ook nog eens vlekbestendig zijn, wat is er fijner dan dan dat? Zo voelt het pas écht als thuiskomen. Ik breng de juiste materialen op zorgvuldige wijze aan voor het beste resultaat. Wilt u verhuizen? Laat ook dan een schildersbedrijf langskomen om uw interieur te schilderen. Bij verkoop levert een woning of bedrijfspand met vakkundig schilderwerk namelijk een hogere prijs op.

Duurzaam buitenschilderwerk door een schildersbedrijf in Valkenburg

Omdat uw exterieur in Valkenburg flink wat te verduren heeft, kan het schilderwerk na verloop van tijd beschadigd raken. Het is dan nodig om uw exterieur opnieuw te laten schilderen door een schildersbedrijf. Van mijn duurzame buitenschilderwerk kunt u lang genieten. Ik zorg ervoor dat uw exterieur er weer goed uit ziet. Ook bij de verkoop van uw woning of bedrijfspand is een goed onderhouden exterieur belangrijk, want ook dit verhoogt de waarde van het pand.

Maak direct een afspraak met Ger van Glabbeeck

Wilt u direct een afspraak maken om een schildersbedrijf in Valkenburg te laten komen voor het schilderen van uw interieur? Of uw exterieur? Of heeft u mij nodig voor een restauratie of onderhoud aan uw pand? Bel naar 06 – 29 14 59 94 of stuur een mail naar info@gervanglabbeeck.nl. Ik adviseer u graag over de beste oplossing.